Mūsu alus

Mūsu produkcija ir svaigs lejamais alus, kas ir brūvēts nelielās Latvijas alus darītavās. Mēs cenšamies turpināt senas latviešu alus brūvēšanas tradīcijas. Izvēlamies tikai tos brūvētājus, kuri, gatavojot alu, nepakļauj to augstu temperatūru ietekmei un neizmanto konservantus.
Zemāk ir tabula, kurā var aplūkot alus klasifikāciju un mūsu piegādātājus.

Alus veids

Alus apstrādes veids

Alus

Nefiltrēts (raksturīga duļķaina nokrāsa)

nav

Miestiņš gaišais miestins_alus-GAISAIS
Miestiņš Classic miestins_alus_CLASSIC
Brenguļu alus brengulu_logo_ziime_uz caurspidiga_fona-01
Miķeļa alus                MIKELA_AlusKrans_70x70_preview
Valmiermuižas alus

Brālis alus
Užavas alus  Снимок
Rēzeknes alus

“Medalus”

 Rīgas alus

Separēts

Process, kura laikā no alus pazūd ap 90% rauga, taču mikroflora paliek

Krāslavas alus


Filtrēts 100% rauga un 30% mikrofloras atdalīšana

Tērvetes alus


Piebalga alus

Pasterizēts

Termiska apstrāde, kuras laikā alus pakāpeniski sakarst līdz 70 grādiem.

Visa mikroflora iet bojā

Šo alu mēs netirgojam

Ķīmiska apstrāde

Konservantu, stabilizatoru un citu elementu pievienošana.

Šo alu mēs netirgojam